DNA liittymät

DNA liittymät ovat suosittuja ja edullisia, tarjoten laadukasta palvelua niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Puhelinliittymät ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja monipuolisuudestaan, joka mahdollistaa asiakkaille sopivan vaihtoehdon valitsemisen heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Valikoimassa on useita suosittuja rajattomia vaihtoehtoja, jotka helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa. Rajaton DNA liittymä on hyvä valinta myös lapsille, sillä ne tarjoavat rajattoman netin ja mahdollisuuden soittaa ja lähettää tekstiviestejä ilman rajoituksia kiinteään kuukausihintaan.

Uusille asiakkaille on tarjolla erityisen edullisia liittymätarjouksia, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Hyödyntämällä uusille asiakkaille suunnatun liittymätarjouksen, saat liittymän tavallista edullisempaan kuukausihintaan 12-24 kuukauden ajaksi.

DNA liittymän tilaaminen on helppoa ja vaivatonta ja siirto vanhasta operaattorista hoituu vaivattomasti DNA:n toimesta. Edulliset DNA liittymät, tarjoukset ja helppo liittymän tilaaminen tekevät siirtymisen uuteen operaattoriin erittäin houkuttelevaksi vaihtoehdoksi.

Valitse tästä sopiva DNA liittymä

DNA liittymät tarjoushintaan uusille asiakkaille

DNA liittymät ovat nyt saatavilla tarjoushintaan uusille asiakkaille. DNA on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, joka tarjoaa monipuolisia liittymä- ja palveluvaihtoehtoja. DNA liittymät sisältävät erilaisia paketteja, joilla voit valita juuri sinulle sopivan liittymän matkapuhelimeen, tabletille tai mokkulaan.

DNA:n liittymätarjous sisältää erilaisia vaihtoehtoja, kuten rajattomia puhe- ja viestipaketteja sekä edullisia datapaketteja. DNA liittymien hinta on erittäin kilpailukykyinen, joten voit säästää merkittävästi rahaa puhelinlaskuissa. Puhelinliittymä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joten jos olet harkinnut operaattorin vaihtoa tai tarvitset uuden liittymän, nyt on hyvä hetki hyödyntää DNA:n tarjous.

DNA:n liittymien tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä tilauksen verkkosivuilla tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä, joten voit olla varma, että saat tarvitsemasi avun ja tuen uuden liittymän käyttöönotossa.

DNA:n verkko kattaa lähes koko Suomen, joten voit nauttia hyvästä verkkoyhteydestä missä tahansa. Operaattori on myös tunnettu innovatiivisista palveluistaan, kuten 5G-verkosta ja älykotiratkaisuistaan. Kaiken kaikkiaan DNA liittymätarjous on erinomainen tilaisuus säästää rahaa ja saada käyttöösi laadukas puhelin- ja verkko-yhteys.

Jos olet uusi asiakas, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset puhelinliittymät vertailutaulukosta. Puhelinliittymätarjoukset.fi hintavertailu on erinomainen palvelu puhelinliittymien vertailemiseen, sillä kattavaan vertailutaulukkoon on koottu kaikkien operaattoreiden puhelinliittymät ja liittymätarjoukset.

DNA tarjoaa kuluttajille ja yrityksille laadukkaita liittymiä kilpailukykyiseen hintaan

DNA on yksi Suomen johtavista operaattoreista, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille monipuolisia ja laadukkaita liittymiä kilpailukykyiseen hintaan. DNA liittymät sisältävät erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon matkapuhelimeen, tabletille tai mokkulaan.

Kuluttajille tarjolla on esimerkiksi rajattomia puhe- ja viestipaketteja sekä edullisia datapaketteja, joilla voi surffata netissä huolettomasti. Yrityksille puolestaan tarjotaan monipuolisia liittymiä eri tarpeisiin ja liiketoiminnan vaatimuksiin. DNA liittymät ovat luotettavia ja niiden hinta on kilpailukykyinen, joten kuluttajat ja yritykset voivat säästää rahaa puhelinlaskuissaan ilman, että tarvitsee tinkiä laadusta ja palvelusta.

DNA puhelinliittymien tilaaminen on helppoa ja nopeaa. DNA tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia tilauskanavia, kuten verkkosivut ja asiakaspalvelun. DNA:n asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä, joten voit olla varma, että saat tarvitsemasi avun ja tuen uuden liittymän käyttöönotossa.

Operaattori on myös tunnettu innovatiivisista palveluistaan, kuten 5G-verkosta, älykotiratkaisuistaan ja lukemattomista tuotteistaan. DNA:n verkko kattaa lähes koko Suomen, joten kuluttajat ja yritykset voivat nauttia hyvästä verkkoyhteydestä missä tahansa.

Kaiken kaikkiaan DNA tarjoaa kuluttajille ja yrityksille monipuolisia ja laadukkaita liittymiä kilpailukykyiseen tarjoushintaan. DNA liittymät ovat helppoja tilata ja niiden käyttöönotto on vaivatonta. Jos tarvitset uuden liittymän, tarkista DNA liittymätarjoukset vertailutaulukosta ja tilaa oma liittymäsi kilpailukykyiseen hintaan.

DNA liittymät sisältävät monipuolisia lisäpalveluita

DNA liittymät sisältävät monipuolisia ja käteviä lisäpalveluita, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä helpompaa ja mukavampaa. Operaattori tarjoaa useita erilaisia lisäpalveluita, jotka ovat saatavilla sekä kuluttajille että yrityksille.

Yksi mielenkiintoinen lisäpalvelu on DNA Multi-SIM. Tämän lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa – esimerkiksi puhelimessa ja älykellossa tai kahdessa eri puhelimessa. Tämä palvelu on erittäin kätevä esimerkiksi silloin, kun käytössä on useampi laite tai kun haluat jakaa liittymän esimerkiksi kumppanisi kanssa.

Toinen mielenkiintoinen lisäpalvelu on vastaaja, joka vastaa silloin, kun puhelin on varattu, pois päältä tai se on verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella. Tämä palvelu takaa sen, että et jää ilman tärkeitä puheluita ja viestejä. Vastaajassa on mahdollisuus jättää viesti tai soittopyyntö, joka ohjataan eteenpäin vastaanottajalle.

Mobiilivarmenne on myös yksi DNA:n tarjoamista lisäpalveluista. Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessa, jonka avulla voit helposti ja turvallisesti kirjautua erilaisiin verkkopalveluihin. Mobiilivarmenne on helppo ja kätevä ratkaisu, joka säästää aikaa ja vaivaa kirjautumisprosessissa.

DNA liittymissä on myös esto- ja rajoituspalvelut, jotka helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa. Näiden palveluiden avulla voit esimerkiksi estää puheluiden ja viestien lähettämisen tiettyihin numeroihin tai rajoittaa datan käyttöä, jolloin et ylitä liittymäsi datakattoa ja vältät ylimääräiset kustannukset.

DNA liittymät sisältävät monipuolisia ja käteviä lisäpalveluita, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä helpompaa ja mukavampaa. Lisäpalvelut ovat erinomainen tapa räätälöidä oma liittymä juuri itselle sopivaksi ja varmistaa, että saat kaiken irti puhelimestasi.

Mikä DNA liittymä sopii minulle?

DNA tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Kun etsit uutta liittymää, kannattaa ensin miettiä omia tarpeita ja käyttötapoja. Tämän jälkeen voit tutustua operaattorin tarjoamiin liittymävaihtoehtoihin ja valita niistä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jos käytät puhelinta paljon ja haluat rajattoman määrän puheaikaa ja viestejä, kannattaa valita rajattoman puhe- ja viestipaketin sisältävä DNA puhelinliittymä. Tämä sopii erityisesti henkilöille, jotka kommunikoivat paljon puhelimitse ja viestein.

Jos taas käytät puhelinta enemmän netin surffailuun ja videoiden katseluun, sopii paremmin rajattomalla nettiyhteydellä varustettu liittymä. DNA liittymä rajattomalla datalla tarkoittaa sitä, että voit käyttää nettiä huolettomasti ilman pelkoa kalliista lisämaksuista.

Operaattori tarjoaa myös puhelinliittymiä, jotka on suunnattu esimerkiksi matkailijoille tai työmatkalaisille. Näissä liittymissä on usein roaming-palvelu, joka mahdollistaa liittymän käytön myös ulkomailla ilman pelkoa korkeista lisämaksuista.

Jos käytössäsi on useampi laite, esimerkiksi puhelin ja tabletti, kannattaa valita DNA:n Multi-SIM -lisäpalvelulla varustettu liittymä. Tämän lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa, jolloin voit käyttää samaa liittymää esimerkiksi puhelimessa ja älykellon yhteydessä.

Lisäksi DNA liittymät tarjoaa myös muita lisäpalveluita, kuten vastaajan, joka vastaa silloin kun puhelin on varattu tai pois päältä. Mobiilivarmenne on puolestaan sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessa, joka helpottaa verkkopalveluihin kirjautumista. Esto- ja rajoituspalvelut puolestaan auttavat pitämään kustannukset kurissa ja hallitsemaan puhelimen käyttöä.

DNA liittymävalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaisen tarpeisiin. On tärkeää miettiä omaa käyttöä ja valita liittymä, joka tarjoaa juuri sinulle sopivat ominaisuudet ja edulliset hinnat. Asiakaspalvelu auttaa mielellään valinnassa ja tarjoaa apua kaikissa liittymään liittyvissä kysymyksissä.

Missä voin vertailla DNA liittymät?

Jos olet etsimässä uutta liittymää, kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjontaa ja hintoja. Yksi kätevä apuväline vertailuun on Puhelinliittymätarjoukset.fi, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymävaihtoehtoja eri operaattoreilta. Vertailutaulukosta on helppoa vertailla eri operaattoreiden liittymiä.

DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista ja sen puhelinliittymät ovat tunnettuja laadukkaasta verkkoyhteydestä ja monipuolisista palveluista. DNA liittymät valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin rajattoman puheen ja datan ystäville kuin niille, jotka tarvitsevat vain peruspuhelut ja tekstiviestit. Lisäksi operaattori tarjoaa Multi-SIM -lisäpalvelun, joka mahdollistaa puhelinliittymän käytön kahdessa laitteessa yhtä aikaa.

Palvelumme avulla voit vertailla DNA liittymien hintoja ja ominaisuuksia muiden operaattoreiden vastaaviin liittymiin. Näin löydät helpommin juuri sinulle sopivan liittymän kilpailukykyiseen hintaan. Voit valita erilaisia liittymävaihtoehtoja ja vertailla niitä samalla sivulla.

Kun olet löytänyt sopivan liittymän Puhelinliittymätarjoukset.fi avulla, voit tilata sen helposti DNA:n verkkosivuilta tai asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa liittymään liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa apua uuden liittymän tilaamisessa ja käyttöönotossa.

DNA liittymät ovat laadukkaita ja kilpailukykyisiä hintojen suhteen ja Puhelinliittymätarjoukset.fi avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan liittymän. DNA:n asiakaspalvelu on myös aina valmiina auttamaan kaikissa liittymään liittyvissä kysymyksissä.

Mikä on halvin DNA puhelinliittymä?

Operaattorin liittymävalikoima uudistetaan melko usein, joten suosittelemme tarkistamaan asian vertailutaulukosta. Tällä hetkellä halvin DNA liittymä on DNA Jämpti 5M, joka maksaa vain 15,90€/kk. Liittymä tarjoaa rajattoman netin 5 Mbit/s nopeudella, puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan. Mukana EU datapaketti 15 Gt/kk.

DNA Rajaton 4G 10M liittymä maksaa 24,99€/kk 12kk kuukauden ajan, jonka jälkeen 26,90€/kk. Tämä liittymä sisältää rajattoman netin, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 10 Mbit/s ja rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä. Mukana EU datapaketti 25 Gt/kk.

DNA Rajaton 5G 200M liittymä maksaa 29,99€/kk/ 12kk kuukauden ajan ja jatkossa 33,90€/kk. Tämä liittymä sisältää rajattoman 200 Mbit/s 5G-datayhteyden, rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä. Mukana EU datapaketti 31 Gt/kk.

DNA Rajaton 5G 400M liittymä maksaa 31,99€/kk 12kk ajan, jonka jälkeen 36,90€/kk. Tämä liittymä sisältää rajattoman 400 Mbit/s 5G-datayhteyden, rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä. Mukana EU datapaketti 34 Gt/kk.

DNA Rajaton 5G 1000M liittymä on hintavampi vaihtoehto ja maksaa 49,90€/kk. Tämä liittymä sisältää rajattoman 1000 Mbit/s 5G-datayhteyden, rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä. Mukana EU datapaketti 45 Gt/kk.

Jokainen DNA liittymä on erilainen ja sopii eri tarpeisiin. DNA Jämpti 5M on halvin vaihtoehto, mutta sisältää myös vähiten ominaisuuksia. DNA Rajaton 5G 1000M on kallein vaihtoehto, mutta sisältää rajattoman 5G-datayhteyden ja paljon muita ominaisuuksia. Ennen liittymän valintaa onkin hyvä miettiä, mihin sitä tarvitsee ja millaiset ominaisuudet ovat tärkeitä. Valikoimasta löytyy varmasti jokaisen käyttöön sopiva ja edullinen DNA liittymä.

Tarkista DNA salainen liittymätarjous

DNA tarjoaa henkilökohtaisen liittymätarjouksen, joka on suunnattu niille, jotka haluavat löytää juuri itselleen sopivan DNA liittymän. Tarjous on salainen, joten sen saamiseksi tulee syöttää oma puhelinnumero. DNA lupaa, ettei numeroa käytetä markkinointitarkoituksiin eikä liittymätarjouksen pyytäminen sido mihinkään.

Henkilökohtainen liittymätarjous on nopea ja tehokas tapa löytää sopiva DNA liittymä. Operaattori näyttää välittömästi henkilökohtaiset liittymäsuositukset, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Tarjouksen valittuasi voit päättää, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vai ottaa uuden numeron.

Operaattori hoitaa kaiken puolestasi eikä sinun tarvitse olla yhteydessä nykyiseen operaattoriisi. Puhelinliittymäsi saapuu postitse parissa päivässä, joten voit ottaa rennosti. DNA tarjoaa laajan valikoiman nopeita, rajattomia puhelinliittymiä, joten voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Jos tilaat DNA liittymän uudella numerolla, SIM-korttisi saapuu parin päivän kuluessa postitse ja on heti käyttövalmis. Jos taas haluat säilyttää nykyisen numerosi, liittymän siirrossa menee noin 14 vuorokautta. Vanha liittymäsi toimii siihen saakka, kunnes uusi tulee voimaan ja operaattori hoitaa siirron entisen operaattorisi kanssa. Voit siis olla huoletta ja odottaa yhteydenottoa.

Jos etsit henkilökohtaista ja nopeaa tapaa löytää sopiva puhelinliittymä, DNA:n henkilökohtainen liittymätarjous on hyvä vaihtoehto. Muista syöttää oma puhelinnumerosi ja odottaa, että operaattori näyttää sinulle sopivan tarjouksen.

Soveltuuko DNA liittymät lapsille?

DNA liittymät ovat erinomainen valinta myös lapsille ja nuorille. Operaattori tarjoaa erilaisia liittymävaihtoehtoja, joista voi valita sopivan lapsen tai nuoren tarpeiden mukaan.

Rajattomat puhe- ja viestipaketit sekä nettiyhteydet ovat suosittuja vaihtoehtoja lapsille ja nuorille, jotka käyttävät puhelintaan paljon. Näiden pakettien avulla voit surffailla netissä, soittaa ja lähettää viestejä ilman huolta ylimääräisistä kuluista. Rajaton datapaketti on myös hyvä vaihtoehto, jos lapsi käyttää paljon nettiä esimerkiksi koulutehtävien tekemiseen tai videoiden katsomiseen.

DNA Multi-SIM -lisäpalvelu on myös hyvä vaihtoehto lapsille ja nuorille, joilla on esimerkiksi älykello tai tabletti, johon haluavat liittää puhelinliittymän. Tämä lisäpalvelu mahdollistaa puhelinliittymän käytön kahdessa eri laitteessa yhtä aikaa, mikä voi olla kätevää esimerkiksi liikkuessa tai harrastuksissa.

DNA liittymissä on myös mahdollisuus asettaa erilaisia esto- ja rajoituspalveluita, jotka helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa. Näiden palveluiden avulla voit esimerkiksi estää puhelut tiettyihin numeroihin tai rajoittaa netin käyttöä tiettyyn määrään päivässä tai kuukaudessa.

On tärkeää keskustella lapsen kanssa liittymän käytöstä ja mahdollisista rajoituksista ennen liittymän hankintaa. Myös lapsen ikä ja tarpeet tulee huomioida liittymävalinnassa. DNA tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin, ja DNA:n asiakaspalvelu auttaa mielellään valitsemaan juuri sopivan liittymän lapselle tai nuorelle.

DNA:n liittymäasiakkaat voivat nauttia monista eduista ja laitetarjouksista

Operaattori tarjoaa asiakkailleen monia etuja ja laitetarjouksia, jotka tekevät liittymien ja laitteiden hankinnasta entistä houkuttelevampaa. Liittymien lisäksi DNA tarjoaa myös monia muita palveluita, kuten televisiopalveluita ja laitteita, joista asiakkaat voivat hyötyä.

Puhelinliittymäasiakkaana DNA:n asiakkaat voivat nauttia monista eduista. Asiakkaat voivat ostaa puhelimia edullisempaan ssiakasetuhintaan ja saavat kaikkiin ostamiinsa puhelimiin ja tabletteihin 3 vuoden pidennetyn takuun. Tämä tarjoaa asiakkaille mielenrauhaa ja turvaa, että heidän laitteensa ovat suojattuja pitkään.

Liittymäasiakkaille operaattori tarjoaa myös muita etuja. Asiakkaat voivat tilata kanavapaketteja 20% edullisemmin ja nauttia DNA TV:stä 2 kuukauden ajan veloituksetta. Lisäksi asiakkaat voivat hyödyntää edullista mukana kulkevaa nettiä asiakasetuhinnalla.

DNA:n laitetarjoukset ovat myös erittäin houkuttelevia. DNA tarjoaa laitteita, kuten puhelimia, tabletteja ja älykelloja, asiakasetuhintaan. Laitetarjouksista on hyötyä erityisesti asiakkaille, jotka haluavat päivittää vanhan laitteensa uuteen, tai jotka tarvitsevat useita laitteita esimerkiksi työpaikalla.

DNA liittymät ja palvelut tarjoavat monia etuja ja laitetarjouksia asiakkaille. Puhelinliittymäasiakkaat voivat nauttia useista eduista, kuten edullisemmista puhelimista ja pidennetystä takuusta. Lisäksi kanavapakettien ja DNA TV:n edulliset hinnat sekä mukana kulkevan netin asiakasetuhinta ovat erittäin houkuttelevia tarjouksia. DNA:n laitetarjoukset tarjoavat myös hyviä vaihtoehtoja laitteiden päivittämiseen tai useamman laitteen hankkimiseen.

Tutustu myös verkkokaupan laajaan tuotevalikoimaan

DNA verkkokaupasta löydät laajan valikoiman edullisia tuotteita, jotka helpottavat arkeasi ja vapaa-aikaasi. DNA liittymien lisäksi löydät monipuolisia laitteita ja tarvikkeita niin kotiin, työhön kuin vapaa-aikaankin.

Verkkokaupasta löydät laadukkaat DNA liittymät erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valittavanasi on esimerkiksi rajattomia puhe- ja viestipaketteja sekä edullisia datapaketteja, joilla voit surffata netissä huolettomasti. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän esimerkiksi matkapuhelimen, tabletin tai mokkulan käyttöön.

Lisäksi valikoimassa on monipuolisia laitteita, jotka helpottavat arkeasi. Esimerkiksi DNA TV Hubi, joka on yhdistelmä digiboksia ja striimauspalvelua, tarjoaa laajan valikoiman viihdettä ja mahdollisuuden tallentaa ohjelmia. Voit myös parantaa kodin wifi-yhteyttä hankkimalla DNA Wifi-palvelun, joka takaa vahvan yhteyden kaikkialla kodissa.

Verkkokaupasta löytyy myös edullisia ja laadukkaita älypuhelimia, tabletteja, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita lisälaitteita. Valikoima sisältää niin tunnettujen merkkien kuin operaattorin omia tuotteita, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen.

Verkkokaupasta löydät myös laadukkaita tietoturvaohjelmistoja, jotka auttavat suojaamaan laitteitasi haittaohjelmilta ja tietovuodoilta. Voit valita sopivan ohjelman tarpeesi mukaan ja suojata tietokoneesi, puhelimesi ja tablettisi.

Tutustu verkkokaupan monipuoliseen ja edulliseen valikoimaan ja tilaa tuotteet helposti ja nopeasti suoraan kotiisi. DNA liittymien ja muiden tuotteiden tilaaminen onnistuu kätevästi verkkokaupasta ja asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

DNA liittymät kokemuksia

DNA liittymät ovat saaneet paljon positiivisia kokemuksia asiakkailtaan. Monet ovat kiittäneet operaattorin laadukasta ja nopeaa verkkoa, joka toimii hyvin eri puolilla Suomea. Lisäksi DNA liittymät ovat saaneet kiitosta edullisuudestaan, joka houkuttelee monia asiakkaita valitsemaan palvelut.

Monet asiakkaat ovat myös kehuneet asiakaspalvelua, joka on ollut avuliasta ja ystävällistä ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelu on ollut tavoitettavissa nopeasti ja ongelmat on saatu ratkaistua tehokkaasti. Lisäksi sovellukset, kuten Oma DNA -sovellus, ovat saaneet kiitosta helppokäyttöisyydestään ja käytännöllisyydestään.

DNA liittymät ovat myös monipuolisia ja tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Rajattomat puhelinliittymät ovat erittäin suosittuja, sillä ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden käyttää puhelinta ja nettiä niin paljon kuin haluavat ilman rajoituksia. Myös Multi-SIM -lisäpalvelu on saanut kiitosta, sillä se mahdollistaa liittymän käytön useassa eri laitteessa.

DNA liittymät ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtaan. Laadukas verkko, edulliset hinnat ja hyvä asiakaspalvelu ovat olleet tärkeitä tekijöitä, jotka ovat houkutelleet asiakkaita valitsemaan DNA:n palvelut.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan edullisen DNA liittymän?

Jos haluat saada edullisen DNA-liittymän, on hyvä vertailla eri liittymiä ja niiden hintoja vertailutaulukostamme. Taulukon avulla voit vertailla eri liittymien ominaisuuksia, kuten puheaikaa, viestimääriä ja datamääriä sekä niiden hintoja. Vertailutaulukosta löydät myös DNA:n liittymät, jotka ovat suunnattu vain uusille asiakkaille. Ne ovat tavallista hintaa edullisempia 12-24 kuukauden ajan, joten voit säästää merkittävästi rahaa hyödyntämällä liittymätarjoukset.

Miten voin vaihtaa operaattoria?

Kun haluat vaihtaa operaattoria, onnistuu se helposti ilman ylimääräistä vaivaa. Kun tilaat uuden liittymän, muista mainita haluavasi siirtää vanhan numerosi uuteen liittymään. On myös tärkeää kertoa, onko nykyisessä liittymässäsi määräaikaisuutta, sillä se vaikuttaa siirron tekemiseen. Kun olet ilmoittanut nämä tiedot, operaattorit hoitavat siirron keskenään ja sinä voit vain rentoutua ja odottaa uuden liittymäsi saapumista.

Onko DNA:n liittymissä hyvä kuuluvuus?

Yli 99 % suomalaisista asuu tällä hetkellä 4G-verkon kattamalla alueella, mikä tekee siitä erittäin nopean ja luotettavan vaihtoehdon. Lisäksi DNA:n huippunopea 5G-verkko laajenee jatkuvasti, mikä tarjoaa entistä nopeampaa ja tehokkaampaa verkkoyhteyttä asiakkaille. Voit siis luottaa siihen, että DNA:n liittymät toimivat erinomaisesti lähes kaikissa Suomen kolkissa.

Voinko säilyttää vanhan puhelinnumeroni, jos siirrän liittymäni DNA:lle?

Voit säilyttää nykyisen numerosi, kun vaihdat DNA:n puhelinliittymään, ellei sinulla ole erityistä tarvetta vaihtaa numeroa. DNA tekee siirron entisen operaattorisi kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siirron käytännön järjestelyistä.

Täytyykö minun itse irtisanoa vanha liittymäni?

Ei tarvitse huolehtia vanhan liittymän irtisanomisesta, kun vaihdat operaattoria. Operaattorit hoitavat kännykkäliittymän siirron keskenään, joten sinun ei tarvitse itse irtisanoa vanhaa liittymääsi. Voit siis huoletta tilata uuden liittymän ja nauttia sen eduista ilman ylimääräistä vaivaa.