Moi liittymät

Moi liittymät ovat yksinkertaisia, aina yhtä edullisia kaikille käyttäjille ja erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Moi Mobiili on aina reilu ja tarjoaa edullisia liittymiä kaikille käyttäjille, eikä asiakkaiden tarvitse huolehtia määräaikaisista sopimuksista tai hintojen jatkuvista muutoksista.

Valikoimasta löytyy useita erilaisia liittymiä, joissa hyödynnetään nopeaa ja luotettavaa DNA-verkkoa. Valikoimasta löytyy niin 4G- kuin 5G-liittymiä, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva ja edullinen vaihtoehto.

Moi liittymät ovat myös erittäin joustavia, sillä asiakkaat voivat muokata liittymänsä ominaisuuksia tarpeidensa mukaan. Esimerkiksi dataa voi lisätä tai vähentää tarpeen mukaan ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Moi liittymän tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Siirto vanhasta operaattorista Moihin hoituu helposti ja nopeasti Moi:n toimesta. Näin asiakkaat voivat vaihtaa liittymää vaivattomasti ja päästä nauttimaan edullisesta ja luotettavasta palvelusta nopeasti.

Valitse tästä sopiva Moi liittymä

Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 5G 600M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk
Powered by ARPrice
  (Unlicensed)

Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili on suomalaisen DNA:n omistama palveluoperaattori, jonka valikoimasta löytyy useita erilaisia liittymiä niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Moi liittymät ovat monipuolisia ja sopivat erilaisiin tarpeisiin ja valikoimasta löytyy niin 4G- kuin 5G-liittymiä. Lisäksi Moi Mobiililla on tarjolla myös laitenetti ja mobiililaajakaista eri nopeuksilla.

Moi Mobiilin liittymät sisältävät joko datapaketin tai rajattomasti dataa, joten käyttäjä voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Liittymiin sisältyvät myös puhelut ja tekstiviestit Suomessa ja EU-maissa ja niiden hinta on enintään 4 euroa kuukaudessa. Puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan 0,055 euroa minuutilta tai kappaleelta, mutta enintään 4 euroa kuukaudessa.

Moi haluaa olla reilu asiakkaille ja siksi he ovatkin yksi Euroopan reiluimmin hinnoitelluista mobiilipalvelujen tarjoajista. 5G-liittymissä maksat 5G-verkon käytöstä vain silloin, kun olet 5G-verkon alueella. Moi liittymä asiakkaana käytössäsi on DNA:n huippunopea ja luotettava 4G- tai 5G-verkko, joka kattaa lähes koko Suomen ja toimii niin puhelimen kuin kodin laitteidenkin käytössä.

Operaattori haluaa olla asiakkailleen edullinen ja reilu, jolloin ei tarvitse huolehtia määräaikaisten liittymien ja jatkuvien hintojen muutoksista. Moi liittymät ovat aina yhtä edullisia kaikille, joten asiakas voi surffata, puhua, striimata ja somettaa vapaasti niin tänään kuin tulevaisuudessakin. Puhelinliittymä tarjous ei ole voimassa vain 12 kuukautta, vaan sama hinta on voimassa jatkuvasti.

Mun Moi -sovellus on kätevä tapa hallinnoida omaa liittymää ja seurata kulutusta. Sovelluksessa näet koko ajan, mihin rahat kuluvat ja laskutuskin hoituu kätevästi maksukortilta. Moi Mobiilin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä palveluun, joka tarjoaa reilun ja ennen kaikkea edullisen vaihtoehdon mobiililiittymän hankkimiseen.

Moi liittymät aina edullisesti kuluttajille ja yrityksille

Moi liittymät ovat aina edullinen vaihtoehto kuluttajille ja yrityksille, jotka haluavat hyötyä luotettavasta ja nopeasta mobiiliverkosta. Moi Mobiili on kotimainen DNA:n omistama palveluoperaattori, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä. Valikoimasta löytyy 4G- ja 5G-liittymiä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

Moi liittymät soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille. Puhelinliittymät sisältävät joko datapaketin tai tarjoavat rajattomasti dataa. Puhelut ja tekstiviestit Suomessa ja EU-maissa kuuluvat kaikkiin liittymiin ja niistä maksaa enintään 4 euroa kuukaudessa. Puhelut ja tekstiviestit maksavat käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta et koskaan enempää kuin 4 euroa kuukaudessa.

Moi liittymät kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen mobiilipalvelujen joukkoon. 5G-liittymässä maksat 5G-verkon käytöstä vain ollessasi 5G-verkossa. Moi asiakkaana käytät DNA:n huippunopeaa ja luotettavaa 4G- tai 5G-verkkoa, joka kattaa lähes koko Suomen ja soveltuu sekä puhelimen että kodin laitteiden käyttöön. Moi liittymillä et maksa turhasta, vaan ne ovat aina edullisia ja pysyvät edullisina.

Moi liittymien käyttö on helppoa ja vaivatonta. Mun Moi -sovelluksesta näet koko ajan, mihin rahaa kuluu ja laskutuskin hoituu kätevästi maksukortilta. Asiakkaat ovatkin erittäin tyytyväisiä Moi liittymiin ja niiden helppokäyttöisyyteen. Liittymien vaihtaminen on myös helppoa, sillä Moi Mobiili ei sido asiakkaita määräaikaisiin sopimuksiin.

Moi liittymät ovat aina edullinen ja luotettava vaihtoehto niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Valikoimasta löytyy sopiva puhelinliittymä jokaiseen tarpeeseen ja Moi Mobiilin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Puhelinliittymätarjoukset.fi hintavertailu on erinomainen palvelu Moi Mobiilin liittymien vertailemiseen, voit vertailla helposti Moi liittymiä eri operaattoreiden liittymiin.

Moi Mobiilin liittymävaihtoehdot – Valitse juuri sinulle sopiva paketti

Moi Mobiili tarjoaa laajan valikoiman liittymävaihtoehtoja niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Liittymävalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto riippumatta siitä, mitä tarpeita sinulla on.

Kuluttajille suunnattujen liittymien valikoimaan kuuluu esimerkiksi laitenetti, joka maksaa vain 4€/kk ja tarjoaa 0,5 Mbit/s nopeuden. Jos tarvitset enemmän nopeutta, valittavanasi on esimerkiksi Moi Potti, jonka nopeus on 100 Mbit/s ja hinta 12€/kk. Rajaton 4G -liittymässä nopeus on 200 Mbit/s ja hinta 18€/kk, kun taas Reilu 5G tarjoaa nopeuden 400 Mbit/s hintaan 19-27€/kk ja Reilu 5G 1000 Mbit/s nopeuden hintaan 35-43€/kk.

Myös yrityksille on tarjolla laaja valikoima erilaisia liittymävaihtoehtoja. Bisnes Laitenetti maksaa vain 3,25€/kk ja tarjoaa 0,5 Mbit/s nopeuden. Moi Bisnes Potti tarjoaa 100 Mbit/s nopeuden hintaan 7,50€/kk, Rajaton Bisnes 4G -liittymässä nopeus on 200 Mbit/s ja hinta 14,50€/kk. Reilu Bisnes 5G tarjoaa nopeuden 400 Mbit/s hintaan 15-22€/kk ja Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s nopeuden hintaan 28-35€/kk.

Kaikki Moi liittymät sisältävät puhelut ja tekstiviestit Suomessa ja EU-maissa enintään 4€/kk, joka tarkoittaa sitä, että maksat puheluista ja tekstareista käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, mutta et koskaan yli 4€/kk. Moi Mobiilin asiakkaana voit käyttää DNA:n huippunopeaa ja luotettavaa 4G- tai 5G-verkkoa, joka kattaa lähes koko Suomen ja soveltuu sekä puhelimen että kodin laitteiden käyttöön.

Mun Moi -tilinhallinnassa voit muokata itse palvelujasi

Mun Moi -tilinhallinta on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Moi Mobiili on yhä suositumpi valinta suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Se on helppo ja kätevä tapa hallita kaikkia Moi-liittymiäsi ja tehdä niihin muutoksia tarpeen mukaan. Moi Mobiilin valikoima sisältää erilaisia liittymävaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Mun Moi -tilinhallinnassa voit seurata reaaliaikaisesti sim-korttiesi kulutusta, joka mahdollistaa sen, että tiedät aina, kuinka paljon olet käyttänyt palveluja ja paljonko sinulla on käyttövaraa jäljellä. Voit myös muokata liittymätyyppiä milloin tahansa itse, joka mahdollistaa sen, että voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Esimerkiksi Moi Potti -liittymän tiedonsiirron rajat ylittyessä merkittävästi, voit vaihtaa sen rajattomaan liittymään kesken laskutuskauden.

Mun Moi -tilinhallinnassa on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten PUK-koodin löytäminen ja maksullisten palvelujen estot. Jos esimerkiksi puhelimesi katoaa, voit sulkea liittymäsi tilapäisesti. Voit myös rajoittaa käyttöä sim-korttikohtaisesti ja kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaankäytön tai kaiken datan kokonaan pois. Näin voit olla varma, että sinulta ei tule yllättäviä laskuja.

Moi Mobiilin liittymät ovat erittäin edullisia ja käyttövarma, joka tekee niistä suosituimpia liittymiä Suomessa. Moi Mobiilin liittymät sisältävät joko datapaketin tai rajattomasti dataa ja puhelut ja tekstarit Suomessa ja EU-maissa yhteensä enintään 4€/kk. Maksat puheluista ja tekstareista käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, et kuitenkaan koskaan enempää kuin 4€/kk.

Tilaa Moi liittymät koko perheelle

Haluatko turvallisen ja luotettavan liittymän koko perheellesi? Moi liittymät ovat erinomainen vaihtoehto kaikille aikuisille ja lapsille. Moi liittymät ovat helppoja käyttää ja erittäin luotettavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia hitaista yhteyksistä tai huonoista signaaleista.

Moi liittymien datapotti on yksi nerokkaimmista ominaisuuksista. Liittymään kuuluu 6 gigaa datankäyttöä ja jos perheessä on useampi Moi liittymä, ylijäämädata jakautuu automaattisesti muiden liittymien kesken. Tämä tarkoittaa, että jos yksi käyttää vähemmän dataa kuin toinen, toinen voi hyödyntää jäljelle jäävän datan ilman lisämaksuja.

Mun Moi -palvelun avulla voit seurata helposti ja nopeasti käytön määrää ja tehdä tarvittavia muutoksia liittymiin käden käänteessä. Voit myös päivittää liittymät rajattoman datan liittymiksi, jos perheesi käyttää paljon dataa.

Moi liittymät sopivat erinomaisesti kaikenkokoisille perheille ja niitä on helppo hallita ja käyttää. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän ja nauttia Moin tarjoamista eduista ja mahdollisuuksista. Moi liittymät ovat erittäin suosittuja perheiden keskuudessa, sillä ne tarjoavat edullisen ja joustavan vaihtoehdon matkapuhelinpalveluille. Tilaa Moi liittymät koko perheelle ja nauti huolettomasta ja edullisesta käytöstä.

Mikä Moi liittymä sopii minulle?

Selvitetäänpä mikä Moi liittymä sopisi sinulle parhaiten. On tärkeää huomata, että laitenetti ei ole puhelinliittymä vaan tarjoaa vain nettiyhteyden. Se on edullinen vaihtoehto erilaisiin etäohjattaviin laitteisiin, johon tarvitaan nettiyhteys. Jos tarvitset puhelinliittymää, voit valita joko Moi Potti, Rajaton 4G tai Reilu 5G -liittymän.

Moi Potti on hyvä valinta, jos et tarvitse suurta datamäärää tai nopeaa nettiyhteyttä. Tämä liittymä tarjoaa 100Mbit/s nopeuden ja 6 gigaa dataa kuukaudessa, jonka jälkeen ylimenevästä datan käytöstä veloitetaan lisämaksua. Tämä liittymä sopii henkilölle, joka käyttää nettiä vähemmän.

Rajaton 4G tarjoaa rajattoman datan käytön nopeudella jopa 200 Mbit/s, mikä on riittävän nopea suurimmalle osalle käyttäjistä. Tämä liittymä sopii sinulle, jos käytät nettiä paljon esimerkiksi töissä tai vapaa-ajalla, katselet paljon videoita ja striimaat musiikkia.

Reilu 5G liittymät ovat saatavilla useammalla nopeudella, 400 Mbit/s tai 1000 Mbit/s. Nämä Moi liittymät sopivat kaikille heille, jotka haluavat maksimaalisen nopeuden ja käyttää nettiä esimerkiksi suurten tiedostojen lataamiseen tai online-pelien pelaamiseen. Reilu 5G liittymän hinta riippuu valitsemastasi nopeudesta, mutta se sisältää rajattoman datan käytön ja nopean nettiyhteyden.

Huomioi, että kaikissa Moi liittymissä puhelut ja tekstiviestit veloitetaan kulutuksen mukaan, mutta maksat kuukaudessa kuitenkin korkeintaan 4 euroa. Valitse siis liittymäsi netin nopeuden mukaan ja nauti edullisesta hinnoittelusta sekä joustavuudesta.

Mikä on halvin Moi liittymä?

Moi Mobiili tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä, joista löytyy vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Jos etsit halvinta vaihtoehtoa, kannattaa tarkastella Moi Laitenetti -liittymää, joka tarjoaa 0,5 Mbit/s nopeuden ja maksaa vain 4 euroa kuukaudessa. Huomioi kuitenkin, että tämä ei ole puhelinliittymä vaan tarkoitettu erilaisiin etäohjattaviin laitteisiin.

Jos kaipaat kuitenkin puhelinliittymää, joka tarjoaa enemmän nopeutta ja ominaisuuksia, kannattaa tarkastella muita vaihtoehtoja. Moi Potti -liittymä tarjoaa 100 Mbit/s nopeuden ja sen kuukausimaksu on vain 12 euroa. Tämä liittymä sopii hyvin henkilölle, joka käyttää internetiä kohtalaisesti esimerkiksi someen ja sähköpostiin. Tämä liittymä tarjoaa myös automaattisen datapotin, jossa ylijäävä data jakautuu automaattisesti muiden perheenjäsenten liittymiin.

Jos tarvitset enemmän nopeutta ja käytät esimerkiksi paljon suoratoistopalveluita, kannattaa tarkastella Moi Rajaton 4G -liittymää, joka tarjoaa 200 Mbit/s nopeuden ja rajattoman datan käytön kotimaassa. Tämä liittymä maksaa 18 euroa kuukaudessa ja sisältää myös puhelut ja tekstiviestit kulutuksen mukaan.

Jos haluat vieläkin nopeamman yhteyden ja käytät paljon esimerkiksi suoratoistopalveluita ja pelaat pelejä, kannattaa harkita Moi Reilu 5G -liittymää, joka tarjoaa jopa 1000 Mbit/s nopeuden. Hinta vaihtelee 35-43 euron välillä riippuen käytetyistä verkoista. Tämä liittymä sopii henkilölle, joka haluaa nopeimman mahdollisen yhteyden ja käyttää paljon dataa.

Halvin Moi liittymä on Laitenetti 0,5 Mbit/s liittymä, joka ei ole puhelinliittymä. Jos kuitenkin etsit puhelinliittymää, kannattaa harkita Moi Potti -liittymää, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Jos tarvitset rajattoman datan käytön, kannattaa valita Moi Rajaton 4G -liittymä ja jos haluat nopeimman yhteyden, kannattaa tarkastella Moi Reilu 5G -liittymää.

Moi liittymät säästävät aikaa, rahaa ja hermoja

Moi on suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa edullisia ja joustavia liittymiä kaikille asiakkaille. Moi liittymät ovat tunnettuja siitä, että ne ovat helppoja käyttää ja niissä on selkeät hinnoittelumallit, joiden avulla asiakkaat voivat säästää rahaa. Lisäksi Moi liittymät ovat erittäin joustavia, joten ne sopivat erinomaisesti kaikille, jotka etsivät räätälöityjä ja joustavia liittymiä.

Moi tarjoaa useita erilaisia liittymiä, joten asiakkaat voivat valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Yksi suosituimmista Moi liittymistä on Laitenetti, joka on edullisin vaihtoehto. Laitenetti liittymä tarjoaa rajattomasti dataa, mutta sen nopeus on rajoitettu 0,5 Mbit/s. Tämä riittää hyvin etäohjattaviin laitteisiin, kuten esimerkiksi riistakameraan, valvontakameraan, lämmityslaitteeseen tai lemmikin älypantaan.

Moi Potti liittymä on toinen edullinen vaihtoehto, joka sopii erityisesti kevyille käyttäjille. Moi Potti sisältää kuusi gigatavua dataa kuukaudessa, joka on riittävä määrä kevyelle käytölle. Moi Potti liittymä on nopeudeltaan jopa 100 Mbit/s, joten se sopii hyvin myös esimerkiksi videoiden katseluun ja musiikin kuunteluun.

Rajaton 4G liittymä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka käyttävät paljon dataa. Rajaton 4G liittymä sisältää rajattoman datanopeuden ja nopeus on jopa 200 Mbit/s. Tämä sopii hyvin vaativampaankin käyttöön, kuten videopuheluihin ja pelien pelaamiseen. Lisäksi Rajaton 4G liittymässä on enimmäishinta, joka takaa sen, että lasku ei kasva liian suureksi.

Reilu 5G liittymä on uusin ja nopein Moi liittymä, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat nopeimman mahdollisen nettiyhteyden. Reilu 5G liittymät ovat nopeudeltaan jopa 400 Mbit/s tai jopa 1000 Mbit/s. Reilu 5G liittymissä on myös puheluille ja tekstiviesteille enimmäishinnat, jotka varmistavat sen, että lasku ei kasva liian suureksi.

Moi liittymät ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja nopeita. Lisäksi ne ovat joustavia ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Moi liittymät ilman määräaikaisuutta tai sitoutumispakkoa

Moi liittymät ovat suosittuja monesta eri syystä, ja yksi niistä on niiden joustavuus. Moi liittymät eivät sisällä määräaikaisuutta tai sitoutumispakkoa, mikä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa liittymääsi tai irtisanoa sen milloin tahansa, ilman mitään lisäkustannuksia tai sanktioita.

Tämä joustavuus on erittäin tärkeä monille ihmisille, jotka saattavat tarvita liittymän vain lyhyeksi ajaksi tai jotka haluavat pitää vaihtoehtonsa avoimina, jos heidän tarpeensa muuttuvat tulevaisuudessa. Moi liittymien joustavuus tarkoittaa myös sitä, että voit helposti vaihtaa liittymääsi, jos haluat päivittää nopeutta tai lisätä ominaisuuksia.

Tämä joustavuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Moi liittymät olisivat epäluotettavia tai epävarmoja. Päinvastoin, Moi liittymät ovat erittäin luotettavia ja laadukkaita, ja ne toimivat yhdessä Suomen nopeimmassa verkossa. Moi liittymien avulla voit nauttia nopeasta ja häiriöttömästä yhteydestä, oli sitten kyse puheluista, tekstiviesteistä tai datan käytöstä.

Lisäksi Moi liittymät ovat erittäin edullisia ja voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon suuresta valikoimasta erilaisia liittymiä. Voit valita halvimman liittymän, joka sisältää vain vähän dataa tai voit valita kalliimman vaihtoehdon, joka sisältää enemmän ominaisuuksia ja rajattomasti dataa.

Moi liittymät ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat joustavan ja luotettavan puhelinliittymän ilman sitoutumispakkoa. Moi liittymien avulla voit säästää aikaa, rahaa ja hermoja, ja nauttia samalla nopeasta ja häiriöttömästä yhteydestä.

Soveltuuko Moi liittymät lapselle?

Moi liittymät ovat erinomainen valinta myös lapselle, sillä ne tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka helpottavat arkea ja lisäävät turvallisuutta. Moi liittymävalikoima kattaa eri tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja, joten sopivan liittymän valitseminen on helppoa.

Moi Potti -liittymä on erinomainen vaihtoehto lapselle, sillä se sisältää 6 gigaa dataa ja mahdollisuuden jakaa ylimääräinen data muiden perheenjäsenten kanssa ilman lisämaksuja. Tämä on erityisen kätevää, jos perheessä on useampi lapsi, joista toinen käyttää dataa vähemmän kuin toinen.

Moin automaattinen hintaleikkuri pitää huolen siitä, että loppulasku ei kasva yli odotusten, joten vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että liittymän käyttö ei aiheuta yllättäviä kustannuksia. Mun Moi -sovelluksen avulla vanhemmat voivat seurata lapsen kulutusta ja tarvittaessa tehdä muutoksia liittymän asetuksiin.

Data-aresti on erittäin hyödyllinen toiminto lapsen liittymässä. Se estää mobiilidatan käytön, joten vanhemmat voivat helposti rajoittaa lapsen ruutuaikaa ja varmistaa, että lapsi käyttää puhelintaan vain tarpeellisiin asioihin.

Moi liittymien mobiilidata mahdollistaa myös sen, että vanhemmat voivat pysyä yhteydessä lapseen esimerkiksi WhatsAppin avulla ja paikantaa lapsen sijainnin tarvittaessa. Lisäksi Moi liittymien nopea datansiirto takaa sen, että lapsen puhelimen käyttökokemus on sujuva ja kiukuttelu hitaasta yhteydestä jää pois.

Kaiken kaikkiaan Moi liittymät ovat erinomainen valinta lapselle. Niissä yhdistyvät käyttäjäystävällisyys, edullisuus ja turvallisuus, joten vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että lapsen liittymä vastaa tarpeita ja toimii luotettavasti arjessa.

DNA:n laaja ja kattava verkko mahdollistaa Moi liittymien toimivuuden

Moi liittymät toimivat DNA:n verkossa, joka on tutkitusti yksi Suomen kattavimmista matkapuhelinverkoista. DNA:n verkko kattaa yli 99% Suomen väestöstä ja onkin yksi maan parhaista verkkoista erityisesti maaseudulla ja harvaan asutuilla alueilla. Tämä tarkoittaa sitä, että Moi liittymillä voi olla yhteydet lähes kaikkialla Suomessa.

DNA:n verkon laajuus ja nopeus tarkoittavat myös sitä, että Moi liittymillä voi nauttia erinomaisesta kuuluvuudesta ja nopeista datayhteyksistä. Verkon nopeus mahdollistaa myös vaivattoman videopuheluiden käytön, sujuvan tiedonsiirron ja vaivattoman surffailun verkossa.

Moi liittymät on suunniteltu tarjoamaan asiakkailleen vaivatonta ja huoletona käyttökokemuksen. DNA:n verkon avulla Moi voi tarjota asiakkailleen huippunopeita yhteyksiä ja laajan kuuluvuusalueen, jolloin asiakkaat voivat käyttää liittymäänsä huoletta ja ilman keskeytyksiä.

Lisäksi DNA:n verkko on jatkuvasti kehittyvä ja parantava, joten Moi liittymän käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että heidän liittymänsä toimivat aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Moi liittymät sopivat moniin eri tarpeisiin ja budjetteihin, ja sen lisäksi, että ne toimivat DNA:n tutkitusti kattavassa verkossa, ne tarjoavat myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten reilun hinnoittelun ja helpon liittymän hallinnan Mun Moi -sovelluksen avulla.

Kaiken kaikkiaan Moi liittymät DNA:n verkossa tarjoavat luotettavan, nopean ja helppokäyttöisen vaihtoehdon matkapuhelinliittymän tarpeisiin.

Moi Mobiili kokemuksia

Moi Mobiili on suhteellisen uusi toimija Suomen puhelinliittymämarkkinoilla, mutta se on kerännyt nopeasti suosiota käyttäjien keskuudessa. Palvelu on tunnettu reiluista hinnoistaan ja käyttäjäystävällisestä palvelusta. Monet ovatkin jättäneet positiivisia arvosteluja Moi Mobiilin palveluista ja Moi liittymistä.

Yksi yleinen huomio Moi Mobiilin käyttäjiltä on sen helppokäyttöisyys. Asiakaspalvelu on saatavilla helposti puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta. Lisäksi käyttäjillä on helppo pääsy Mun Moi -palveluun, jossa he voivat tarkastella käyttötilastojaan ja hallinnoida liittymiään. Useat käyttäjät ovat myös kehuneet Moi Mobiilin nettisivujen selkeyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Moi Mobiilin hintojen koetaan olevan hyvin reiluja. Monet käyttäjät ovatkin kiitelleet liittymien joustavuutta, sillä käyttäjä voi valita juuri omaan käyttöönsä sopivan liittymän. Yleisesti ottaen Moi liittymien hinnat ovat edullisia, mutta käyttäjä voi myös helposti päivittää liittymänsä rajattomaksi, jos tarvitsee enemmän dataa.

Moi Mobiilin datapotti on myös saanut kiitosta käyttäjiltä. Datapotti jakautuu automaattisesti, jos käyttäjällä on useampi liittymä. Esimerkiksi, jos yhdellä käyttäjällä on liittymä, jossa on käytössä vain 2 gigaa dataa, jää toiselle käyttäjälle käytettäväksi 10 gigaa ilman lisämaksuja. Tämä on erittäin kätevää perheille, joissa liittymiä on useampia.

Vaikka Moi Mobiili onkin saanut paljon positiivista palautetta, on myös muutamia käyttäjiä, jotka ovat raportoineet ongelmista palvelun kanssa. Ongelmat ovat kuitenkin olleet vähäisiä verrattuna positiiviseen palautteeseen. Yleisesti ottaen Moi Mobiili on erittäin suositeltava palvelu, joka tarjoaa joustavan ja edullisen vaihtoehdon puhelinliittymien käyttäjille.

Moi Mobiili yhteystiedot

Moi Mobiilin yhteystiedot ovat seuraavat:

 • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 044 770 6000 (arkisin 8-18)
 • Asiakaspalvelu yhteydenottolomake: asiakaspalvelu.moi.fi
 • Chat-asiakaspalvelu: www.moi.fi/asiakaspalvelu (arkisin 8-18)
 • Osoite: Moi Mobiili, Mechelininkatu 1 A 00180 Helsinki

Moi Mobiilin verkkosivuilta löytyy myös usein kysytyt kysymykset -osio, josta voi löytää vastauksia moniin yleisiin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan edullisen Moi liittymän?

Moi tarjoaa edullisia liittymiä, joista voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Halvimmat liittymät ovat Laitenetti ja Moi Potti, joiden kuukausihinnat ovat vain noin 4 ja 12 euroa. Jos tarvitset enemmän dataa ja nopeutta, Rajaton 4G ja Reilu 5G -liittymät tarjoavat korkeampia nopeuksia ja suurempia datamääriä, mutta niiden hinnat ovat hieman korkeampia.

Miten operaattorin vaihto tapahtuu?

Operaattorin vaihtaminen on nykyään varsin helppoa. Vertaile ja tilaa Moi liittymä helposti netistä ja valitse uusi puhelinnumero tai numeronsiirto, jolloin voit säilyttää nykyisen numerosi. Moi Mobiili hoitaa käytännön järjestelyt ja vanhan liittymäsi irtisanomisen puolestasi.

Onko Moi liittymissä hyvä kuuluvuus?

Moi liittymät käyttävät DNA:n verkkoa, joka kattaa lähes koko Suomen ja tarjoaa hyvän kuuluvuuden niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. DNA on myös investoinut merkittävästi verkon kehittämiseen, joten Moi liittymillä voi odottaa hyvää kuuluvuutta.

Onko Moi liittymissä sitoutumisaikaa tai määräaikaisuutta?

Ei ole. Kaikki Moi liittymät ovat saatavilla ilman sitoutumisaikaa tai määräaikaisuutta.

Mistä voin seurata oman Moi liittymäni käyttöä ja laskutusta?

Voit seurata käyttöäsi helposti Mun Moi -sovelluksella, jossa näet ajantasaisen kulutuksen ja laskutuksen tilanteen. Voit myös tehdä liittymien muutoksia ja hallinnoida muita asioita sovelluksessa.