Telia liittymät

Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja sen puhelinliittymät ovat edullisia, luotettavia ja laadukkaita. Mikäli olet etsimässä uutta tai edullisempaa liittymää, suosittelemme tarkistamaan Telia liittymät ja uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset.

Valikoimassa on vaihtoehtoja niin rajattoman netin ja puheajan ystäville kuin niille, jotka käyttävät puhelinta vain harvakseltaan. Halusit sitten rajattoman netin, 4G- tai 5G-liittymän tai vain satunnaisesti käytettävän perusliittymän, löydät varmasti sopivan tarpeisiisi.

Alla olevasta vertailutaulukosta löydät kaikki operaattorin uusille asiakkaille suunnatut tavallista edullisemmat liittymätarjoukset. Hintavertailu palvelussamme on täysin maksutonta ja liittymän tilaamisessa kuluu aikaa vain noin 5-10 minuuttia.

Valitse tästä sopiva Telia liittymä

Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 4G 200M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 37 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 34,99€/kk
 • Avausmaksu 8,99€
27,99
€/kk
Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 5G 300M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 39 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 36,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
29,99
€/kk
Voimassa vain rajoitetun ajanRajaton 5G 600M

Nyt saat puhelinliittymän ja MTV Katsomon sisällöt huippuedullisesti. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan.
 • Rajaton puhe ja SMS
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 47 Gt/kk
 • Hinta 12kk jälkeen 44,99€/kk
 • Avausmaksu 0€
32,99
€/kk
Edullinen laitenettiLaitenetti 4G

Rajaton 4G-data kaikille etäohjattaville laitteille.
 • SMS 0,055 €/kpl
  MMS 0,07 €/kpl
 • Rajaton data
 • Latausnopeus 0,512Mbit/s
  Lähetysnopeus 5Mbit/s
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Toimii vain Suomessa
Halvin puhelinliittymäRento 4G 150M

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • 8 gt Dataa
 • EU/ETA maissa 16 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Asiakkaiden suosikkiSuosikki 4G 300M

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 23 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
Todella nopea 5G liittymäReilu 5G 450M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 30 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
22-28
€/kk
Huippunopea 5G liittymäReilu 5G 1000M

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa.
 • Puhe ja SMS 0,055€ min/kpl
  4€/kk jälkeen ilmaiseksi
 • Rajaton data
 • EU/ETA maissa 45 Gt/kk
 • Saat liittymästä S-Bonusta
 • Avausmaksu 5€
35-43
€/kk
Powered by ARPrice
  (Unlicensed)

Hanki edullinen Telia puhelinliittymä vertailupalvelun avulla

Puhelinliittymän valinta voi olla hankalaa, sillä markkinoilla on valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja. Usein myös liittymän hinta on merkittävä tekijä päätöstä tehdessä. Telia liittymät tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri käyttäjäryhmille. Voit valita rajattoman netin, 4G- tai 5G-verkon maksiminopeuden tai vaikka perusliittymän satunnaiseen käyttöön.

Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä, jotta jokainen asiakas löytäisi tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Telia liittymät sisältävät yleensä puheaikaa, tekstiviestejä sekä nettiyhteyden. Uusille asiakkaille suunnattu puhelinliittymä tarjous sisältää usein erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi C More palvelun kokeilujakson tai lahjakortin kaupan päälle.

Jos käytät puhelintasi paljon netin selailuun, suoratoistopalveluiden käyttöön tai pelaamiseen, kannattaa valita Telian liittymä, jossa on riittävä nopeus. Telia tarjoaa sekä 4G- että 5G-liittymiä, jotka mahdollistavat nopean netin käytön. Rajattoman netin lisäksi Telia tarjoaa myös liittymiä, joissa netin käyttömäärä on rajoitettu.

Puheaika ja tekstiviestit ovat edelleen tärkeitä ominaisuuksia puhelinliittymässä, vaikka nettipainotteinen käyttö onkin yleistynyt. Telia tarjoaa liittymiä, joissa on kiinteä määrä puheaikaa ja tekstiviestejä kuukausittain sekä rajattoman käytön sisältäviä liittymiä.

Hinta on usein merkittävä tekijä liittymää valitessa. Telia tarjoaa eri hintaluokkien liittymiä erilaisiin tarpeisiin. Halvimmat puhelinliittymät sopivat satunnaiseen käyttöön, kun taas kalliimmat Telia liittymät tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja suuremman netin käyttömäärän.

Telian liittymät tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri käyttäjäryhmille. Liittymien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin satunnaiseen käyttöön kuin rajattoman datan tarpeisiinkin. Telian 4G- ja 5G-verkot tarjoavat nopean yhteyden ja eri liittymissä on mahdollista valita juuri omaan käyttöön sopiva määrä puheaikaa ja tekstiviestejä.

Telia liittymät on helpointa vertailla ja tilata netistä

Telia liittymät ovat erittäin suosittuja suomalaisten keskuudessa, sillä Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä eri käyttäjäryhmille. Oli kyseessä sitten rajaton netti, 4G- tai 5G-verkon maksiminopeus tai satunnaiseen käyttöön sopiva perusliittymä, Telia liittymistä löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen.

Jos olet vaihtamassa puhelinliittymääsi tai etsimässä uutta liittymää, kannattaa tutustua Telian laajaan valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Telian ajankohtaiset tarjoukset löydät tämän sivun vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki Telian liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille. Puhelinliittymätarjoukset.fi hintavertailun ansiosta sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa eri sivustoja selaamalla.

Telia liittymät ovat myös erittäin helppo tilata netistä. Verkkosivujen kautta pystyt tilaamaan uuden liittymän muutamassa minuutissa ja saat liittymän käyttöösi heti. Tilauksen yhteydessä voit valita, haluatko säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vai vaihtaa sen uuteen sekä SIM-kortin toimitustavan sähköpostiisi tai kotiin toimitettuna.

Ennen liittymän tilaamista kannattaa kuitenkin vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja miettiä omia tarpeitaan. Jos tarvitset paljon dataa esimerkiksi suoratoistopalveluiden käyttöön, kannattaa valita Telia liittymä, joka tarjoaa rajattoman netin. Jos puolestaan käytät puhelinta enemmän perinteisiin puheluihin ja tekstiviesteihin, voi perusliittymä riittää tarpeisiisi.

Telia liittymissä on myös usein tarjouksia uusille asiakkaille, joten voit säästää rahaa valitsemalla edullisemman liittymän. Tarjoukset voivat vaihdella, joten kannattaa tarkistaa ajankohtaiset Telian liittymätarjoukset vertailutaulukosta säännöllisesti.

Telia liittymät tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri käyttäjäryhmille ja liittymän tilaaminen onnistuu helposti netistä. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivin Telian liittymä laajasta valikoimasta.

Hyödynnä Telian liittymätarjoukset uusille asiakkaille

Jos olet etsimässä uutta puhelinliittymää, kannattaa hyödyntää Telian liittymätarjoukset uusille asiakkaille. Monet operaattorit tarjoavat houkuttelevia etuja uusille asiakkailleen, kuten alennuksia kuukausimaksuista, ilmaisia lisäpalveluita tai vaikkapa lahjakortteja.

Telia tarjoaa usein erilaisia etuja uusille asiakkailleen, jotka voivat vaihdella sesongin mukaan. Tarjouksia kannattaa seurata esimerkiksi kattavasta vertailutaulukostamme, Telian verkkosivuilla tai mainoskampanjoissa, joita näkyy eri medioissa. Tarjouksia voi myös tiedustella suoraan Telian asiakaspalvelusta.

Uusien asiakkaiden etuja on usein saatavilla liittymien lisäksi myös esimerkiksi liittymäpaketteihin kuuluville laitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille. Kannattaa siis tutustua tarkkaan eri tarjouksiin ja vertailla niitä keskenään, jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän ja mahdollisesti myös uuden laitteen edullisesti.

On hyvä muistaa, että uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajanjakson ajan, esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta. Tämän jälkeen liittymän hinta voi nousta normaaliksi. Kannattaa siis seurata, milloin tarjousaika päättyy ja harkita tarvittaessa liittymän vaihtoa uuteen tarjousjakson jälkeen.

Uusien asiakkaiden etuja hyödyntämällä voit säästää huomattavan summan rahaa puhelinlaskuissa. Muista kuitenkin vertailla Telia liittymä valikoimaa, eri tarjouksia ja etsiä juuri sinulle sopiva vaihtoehto, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Telia puhelinliittymät kuluttajille ja yrityksille

Telia on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista ja se tarjoaa monipuolisia puhelinliittymä vaihtoehtoja sekä kuluttajille että yrityksille. Liittymien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin ja budjetteihin.

Kuluttajille Telia tarjoaa rajattomia liittymiä, joihin sisältyy rajaton netti, puhelut ja tekstiviestit. Lisäksi valikoimasta löytyy perusliittymiä, joissa on rajattomia puheluita ja tekstiviestejä, mutta rajallinen netinkäyttö. Prepaid-liittymät ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät käytä puhelinta paljon.

Telia liittymät osiossa on myös 5G-liittymiä, joissa on erittäin nopea nettiyhteys ja suuri datamäärä. Näitä liittymiä suositellaan esimerkiksi videoiden ja musiikin suoratoistoon sekä pelaamiseen. 4G-liittymät ovat hyvä valinta, jos käytät puhelintasi lähinnä netin selailuun ja viestittelyyn.

Yrityksille Telia tarjoaa monipuolisia liittymävaihtoehtoja, joista löytyy ratkaisut eri kokoisiin ja eri tarpeisiin yrityksiin. Yrityksille on tarjolla esimerkiksi Telia liittymät, joissa on rajaton netti, puhelut ja tekstiviestit sekä erityisesti yrityskäyttöön tarkoitettuja lisäpalveluita, kuten Datavahti, joka auttaa välttämään yllättäviä kustannuksia ulkomaanmatkoilla.

Telia tarjoaa myös mahdollisuuden valita puhelinliittymän lisäksi erilaisia laitteita, kuten älypuhelimia, tabletteja ja modeemeja. Näin voit valita kokonaisvaltaisen paketin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Telia tarjoaa myös säännöllisesti tarjouksia ja kampanjoita, joilla voit saada liittymän edullisemmin tai lisäetuja käyttöösi. Kannattaa seurata aktiivisesti vertailupalvelumme valikoimaa tai ilmoittautua Telian uutiskirjeen tilaajaksi pysyäksesi ajan tasalla tarjouksista ja kampanjoista.

Telia liittymät on helppo tilata netistä ja tarvittaessa voit saada apua Telian asiakaspalvelusta. Tarvittaessa voit myös käydä Telian myymälässä saamassa henkilökohtaista palvelua.

Mikä Telia liittymä sopii minulle?

Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä eri käyttäjäryhmille. Jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän, on tärkeää miettiä omia tarpeitasi ja käyttötottumuksiasi.

Jos käytät puhelintasi paljon ja tarvitset runsaasti dataa esimerkiksi suoratoistopalveluiden katseluun, kannattaa valita rajaton datapaketti. Tämä sopii erityisesti sellaisille käyttäjille, jotka eivät halua huolehtia datan määrästä tai pelätä ylittävänsä kuukausittaisen datarajan. Rajattomat Telia liittymät tarjoavat käyttäjilleen huomattavasti enemmän vapautta ja joustavuutta.

Jos puolestaan käytät puhelintasi enimmäkseen puhumiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, kannattaa valita Telia liittymä, joka sisältää riittävästi puheaikaa ja tekstiviestejä. Useimmat Telia liittymät tarjoavat tietyn määrän ilmaista puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa ja ylimenevistä käytöstä peritään yleensä erillinen maksu.

Jos tarvitset liittymää tilapäisesti esimerkiksi matkustaessasi ulkomaille, kannattaa valita prepaid-liittymä. Prepaid-liittymän käyttö on joustavaa, sillä voit ladata sille saldoa juuri sen verran kuin tarvitset. Prepaid-liittymä sopii myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen.

Telia tarjoaa myös 5G-yhteydellä varustettuja liittymiä, joissa netin nopeus on huomattavasti nopeampi kuin perinteisessä 4G-liittymässä. Jos käytät puhelintasi paljon netin selailuun, pelaamiseen tai suoratoistopalveluiden käyttöön, kannattaa valita puhelinliittymä, jossa on riittävä nopeus.

Telia tarjoaa myös liittymiä yrityksille, jotka tarvitsevat useita liittymiä esimerkiksi henkilöstölleen tai yhteydenpidoksi asiakkaiden kanssa. Yrityksille tarjolla olevat Telia liittymät ovat erityisesti suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita, ja niissä on usein mukana esimerkiksi ryhmäpuhelut ja -viestit sekä yrityksille räätälöidyt lisäpalvelut.

Missä kannattaa vertailla Telian liittymät?

Telia on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista teleoperaattoreista ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Liittymävertailu voi kuitenkin olla hankalaa, sillä markkinoilla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja tarjouksia. Onneksi Telia liittymien vertailu onnistuu helposti vertailupalvelun vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki ajankohtaiset Telia liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille.

Vertailupalvelun taulukko tarjoaa helpon tavan vertailla eri Telia liittymiä keskenään. Taulukossa on esitetty selkeästi liittymien kuukausimaksut, datamäärät, puheminuutit, tekstiviestit ja mahdolliset lisäpalvelut. Vertailutaulukosta näkee myös, onko puhelinliittymä sopiva esimerkiksi rajattoman netinkäytön, ulkomaanmatkailun tai peruspuheluiden ja -viestien käyttöön.

Vertailupalvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää vertailupalvelua suoraan omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi ilman rekisteröitymistä tai maksua. Taulukon avulla voit valita juuri sinulle sopivimman Telia liittymän nopeasti ja vaivattomasti.

Kannattaa myös huomioida, että Telia tarjoaa usein erilaisia tarjouksia ja etuja uusille asiakkaille, kuten esimerkiksi alennettuja kuukausimaksuja tai ilmaisia lisäpalveluita. AVertailupalvelun avulla voit löytää kaikki ajankohtaiset Telia liittymät ja tarjoukset yhdellä silmäyksellä.

Telia liittymien vertailu ja tilaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti Puhelinliittymätarjoukset.fi vertailupalvelun vertailutaulukon avulla. Taulukosta löydät kaikki ajankohtaiset Telia liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille selkeästi esitettynä, mikä helpottaa sopivan liittymän valintaa ja mahdollistaa säästöjä puhelinlaskussa.

Mikä on halvin Telia liittymä?

Telia tarjoaa useita eri liittymävaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Halvin Telia liittymä riippuu käyttötarkoituksesta, mutta yleensä se on jokin perusliittymä ilman lisäpalveluita tai rajoittamattomia ominaisuuksia.

Halvimmat Telia liittymät on kuitenkin helppo tarkistaa vertailupalvelun vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki ajankohtaiset Telian liittymät ja tarjoukset uusille asiakkaille. Taulukossa voit vertailla eri liittymävaihtoehtoja niiden ominaisuuksien ja hintojen perusteella, jolloin löydät helposti juuri itsellesi sopivan liittymän.

Muista kuitenkin, että pelkän hinnan lisäksi kannattaa tarkistaa myös liittymän ominaisuudet ja rajoitukset, jotta valitset juuri omiin tarpeisiisi sopivan liittymän. Esimerkiksi halvin liittymä voi sisältää rajoituksia datan tai puheminuuttien käytölle, jolloin sen käyttö voi olla hankalaa tai kallista, jos käyttö ylittää liittymän rajoitukset.

Kannattaa myös tarkistaa mahdolliset tarjoukset, joita Telia saattaa tarjota uusille asiakkaille. Nämä tarjoukset voivat sisältää alennuksia kuukausimaksusta tai ilmaisia lisäpalveluita.

Vertailupalvelun lisäksi voit tutustua Telian liittymiin ja tarjouksiin suoraan Telian verkkosivuilla tai käymällä Telian myymälöissä. Muista kuitenkin vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen liittymän.

Soveltuuko Telia liittymät lapsille?

Telia liittymien valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös lapsille ja nuorille. Valintaan vaikuttavat esimerkiksi lapsen ikä, käyttötarpeet ja budjetti. Telia tarjoaa esimerkiksi Prepaid-liittymiä, joissa maksat käytöstä etukäteen ladatulla summalla. Tämä sopii hyvin lapselle tai nuorelle, joka tarvitsee liittymän vain satunnaiseen käyttöön.

Toinen vaihtoehto on rajattu liittymä, jossa on esimerkiksi rajoitettu puheaika tai datamäärä. Tällaisen liittymän avulla voi opettaa lapselle vastuullista käyttöä ja välttää yllättäviä kuluja. Rajatun liittymän avulla voi myös helposti hallita lapsen käyttöä ja asettaa esimerkiksi aikarajoituksia.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on täysin rajaton Telia liittymä. Rajaton liittymä lapselle mahdollistaa turvallisen ja huolettoman puhelimen käytön ilman huolta ylimääräisistä kuluista. Lapselle hankittava rajaton liittymä sisältää yleensä rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja netin käyttöä tietyn nopeuden rajoissa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen lapsi on yksilö ja tarpeet voivat vaihdella. Siksi onkin hyvä keskustella lapsen kanssa ja kuunnella hänen toiveitaan ja tarpeitaan liittymän suhteen. Lisäksi on hyvä asettaa yhdessä sääntöjä liittymän käytöstä ja varmistaa, että lapsi ymmärtää vastuullisen käytön merkityksen.

Telia tarjoaa erilaisia palveluita, joilla voi lisätä turvallisuutta liittymän käytössä. Näihin kuuluvat esimerkiksi lapsen sijainnin seuranta ja puhelinnumeron estäminen, jotta lapsi ei pääse soittamaan tai vastaanottamaan puheluita tuntemattomilta numeroilta.

Telia liittymät soveltuvat siis hyvin myös lapsille ja nuorille, kunhan valitset liittymän huolellisesti ja opetat lapselle vastuullisen käytön merkityksen. Tärkeintä on löytää puhelinliittymä, joka sopii lapsen tarpeisiin ja joka tarjoaa riittävän turvallisen ja vastuullisen käytön mahdollisuuden.

Telia liittymät kokemuksia

Telia liittymät ovat yksi suosituimmista puhelinliittymä vaihtoehdoista Suomessa. Monet käyttäjät ovatkin jakanut kokemuksiaan Telian liittymistä eri keskustelupalstoilla ja arvostelusivustoilla.

Yleisesti ottaen käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä Telian liittymiin ja niiden tarjoamiin ominaisuuksiin. Erityisesti rajattoman datan sisältävät liittymät ovat saaneet paljon positiivista palautetta, sillä ne mahdollistavat rajoituksettoman netinkäytön ja sujuvan suoratoistopalveluiden käytön.

Monet käyttäjät ovat myös arvostaneet Telian hyvää asiakaspalvelua ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Tämä on tärkeää, sillä puhelinliittymien kanssa voi aina tulla eteen erilaisia ongelmia, kuten laskutusvirheitä tai teknisiä häiriöitä.

Toisaalta joitain käyttäjiä on harmittanut Telian hintataso, joka on joidenkin mielestä hieman korkeampi kuin kilpailijoiden. Lisäksi joillekin käyttäjille on tullut yllätyksenä liittymän sopimuskauden pituus ja sitoutuminen.

Kokonaisuutena Telian liittymät ovat saaneet positiivista palautetta monilta käyttäjiltä. Jos siis etsit laadukasta ja luotettavaa puhelinliittymä vaihtoehtoa, kannattaa harkita Telian liittymiä.

Usein kysytyt kysymykset

Missä voin vertailla Telia liittymät?

Helpoin tapa löytää ja vertailla kaikki Telia liittymät ja uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset on tutustua Puhelinliittymätarjoukset.fi vertailupalvelun vertailutaulukkoon.

Onko mahdollista pitää oma puhelinnumero, jos vaihtaa liittymän Telialle?

Voit säilyttää nykyisen numerosi tai tilata täysin uuden numeron. Prosessi on helppo, sillä Telia hoitaa kaiken valmiiksi tilauksesi jälkeen. Sinun täytyy vain asettaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen ja odottaa, että liittymä aktivoituu. Voit halutessasi määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle tilausvaiheessa tai operaattori ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun liittymä on aktivoitu.

Onko Telia liittymät määräaikaisia?

Telia liittymät eivät ole määräaikaisia, joten voit vaihtaa tai peruuttaa liittymän koska tahansa. Liittymien hintaedut ovat yleensä voimassa 12 tai 24 kuukautta, mutta ne eivät sido sinua määräaikaiseen sopimukseen. Telia ilmoittaa aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä, joten voit halutessasi jatkaa nykyisen liittymän käyttöä normaalihintaan.

Kuinka hyvä kuuluvuus Telialla on?

Telia on yksi johtavista operaattoreista Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja heillä on kattavin oma verkko näillä alueilla. Omia verkko on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. 4G-verkko kattaa tällä hetkellä 99 % suomalaisista, mikä mahdollistaa nopean ja luotettavan datansiirron kaikkialla maassa. Lisäksi 5G verkko toimii jo useissa kaupungeissa.

Miten Telia liittymät toimitetaan?

Tilausta tehdessä voit valita SIM-kortin toimitustavaksi kirjepostin, joka on perillä 1-2 arkipäivässä tai eSIM-kortin heti sähköpostiisi.